Douglas Planken

Wij leveren douglas planken in allerlei verschillende lengtes, breedtes en diktes.

De meest voorkomende diktes zijn de 20mm, de 22mm en de 32mm. In de breedtes komen de 150mm en de 200mm het meeste voor. Hier houden wij ruime voorraden van aan in 3m en 4m lengtes.

Maar ook als u en andere lengte of dikte wilt kunt u die bij ons verkrijgen. Wij importeren de douglas planken rechtstreeks uit Duitsland en Belgie. Maar ook inlands douglas kopen wij regelmatig in.

Omdat wij niet afhankelijk zijn van onze zagerij kunnen wij daar inkopen waar de kwaliteit het beste is en waar de prijzen het meest gunstig zijn. Daarom kunt u bij van Biezen Hout  goede kwalitatieve Douglas balken tegen zeer lage prijzen aankopen.

Om de prijs nog verder de drukken wordt voor met name in de GWW vaak gebruik gemaakt van een tweede kwaliteit douglas planken. Dit is de zogenaamde “Seitenware”. Op deze planken kunnen aan de randen soms waankanten zitten (delen met schors) en zijn de zijdes niet altijd meskant bezaagd.

 

douglas planken voorraaddouglas houten plankendouglas plankenplanken douglas houtdouglas planken 2cmdouglas planken fijn gezaagd